L’Elite Pro Soccer amplia horitzons

0
2710

El campus continua la seva progressiĂł i enguany comptarĂ  amb quatre seus, una de les quals serĂ  a Navata


 

El campus de tecnificaciĂł futbolĂ­stica Elite Pro Soccer (EPS) arribarĂ  aquest estiu amb novetats. I Ă©s que com cada any, l’activitat es presentarĂ  de la mĂ  de noves notĂ­cies que confirmen la seva progressiĂł, un creixement que, de fet, va mĂ©s enllĂ  del campus de futbol. Anem per parts. La quarta ediciĂł de l’EPS amplia el nombre de seus i arriba a les quatre localitzacions: Navata _que continuarĂ  essent el punt neurĂ lgic del campus_, Pals, Porqueres i Riudarenes, que s’estrena en aquesta aventura. «El projecte va nĂ©ixer amb l’objectiu de crear una metodologia de treball per millorar sobretot l’apartat tècnic, Ă©s una filosofia de treball molt especĂ­fica», explica el CEO i fundador de l’EPS, Xavi AgustĂ­. «Entenem que la tècnica en etapes inicials s’ha de treballar de forma global –la passada, el tir, el drĂ­bling…–, però quan s’arriba a una determinada edat, quan el jugador ja s’ha començat a ubicar en unes determinades posicions, l’execuciĂł no Ă©s la mateixa a nivell global que especĂ­fic», subratlla AgustĂ­.

En total, els joves participants, d’entre 5 i 16 anys, comptaran amb 25 sessions de tecnificació, tot i que també disposaran d’altres activitats paral·leles com clínics de psicologia esportiva, activitats aquàtiques o múltiples propostes de lleure, com ara preparacions de rodes de premsa o concursos de celebrar els gols.

MÉS PARTICIPANTS QUE MAI. Des de l’organització calculen que el volum de joves arribarà als 500 jugadors, repartits en les quatre seus. «L’objectiu és ocupar tota la província, hi ha algunes opcions per anar ampliant, però sempre volem prioritzar la qualitat abans que la quantitat», explica Agustí.

Per gestionar els entrenaments de tots aquests joves l’EPS compta amb un staff de preparadors que, també, aglutina més personal que mai. Liderats per Toni Cunill, el nou mànager del campus, l’Elite, disposarà d’una plantilla de tècnics que s’enfilarà per sobre de la cinquantena. «L’staff ha crescut molt i, com sempre, tots els membres estan degudament formats per fer la seva tasca, que serà específica», detalla Cunill.

Les inscripcions, que es poden realitzar presencialment a les diferents seus o a través del web www.eliteprosoccer.com, ofereixen diverses facilitats en el pagament: des de sortejos a través de les xarxes socials fins a fraccionament del pagament o la possibilitat de vendre les butlletes d’EPS i reduir el cost de la inscripció.

LES ESTADES, EL PROPER REPTE. Més enllà de l’EPS Camp el projecte es marca d’altres objectius concisos. El més immediat són les estades d’equips, una branca nova que pot estar operativa a partir de l’octubre. «Aquesta via consisteix a organitzar diferents estades per a equips d’àmbit nacional o internacional, sigui futbol formatiu, amateur, semiprofessional o professional», diu Agustí. En aquest sentit, l’EPS s’encarregarà d’organitzar l’estada dels equips arreu de Catalunya i Andorra, i ho farà des d’un punt de vista global: des de l’estada fins al transport, els amistosos o les sortides lúdiques, per citar-ne alguns exemples.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li