L’atur a la comarca es torna a enfilar després de cinc mesos de baixada

0
1310

El juliol va abaixar la persiana amb un total de 5.771 persones desocupades, 54 més que el mes passat


L’Alt Empordà va cloure el passat mes de juliol amb un total de 5.771 persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), unes dades que trenquen una tendència continuista de cinc mesos consecutius de reducció de la desocupació. En concret, l’atur s’ha reduït en 54 persones, tenint en compte que el passat mes de juny va abaixar la persiana amb un total de 5.717 persones sense ocupació.

En termes interanuals, per la seva banda, la desocupació al territori alt-empordanès, en el transcurs d’un any, s’ha reduït en 1.368 persones, ja que al juliol de l’exercici passat hi havia un total de 7.139 persones sense feina.

Amb relació als municipis, la capital, Figueres, ha vist com la desocupació municipal augmentava en 35 persones, mentre que en altres localitats com Roses (8) o l’Escala (7) també ha crescut. El principal descens, d’altra banda, s’ha registrat al municipi de Llançà (-12).

COMARQUES GIRONINES. A la demarcació, d’altra banda, l’atur ha tornat a enfilar-se després d’encadenar quatre mesos seguits de davallades. El territori va tancar el passat mes de juliol sumant 365 desocupats al SOC, cosa que traslladat en percentatges suposa un increment de l’1,19%.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li