L’atur a la comarca es redueix després de tres mesos seguits a l’alça

0
914

El territori alt-empordanès va abaixar la persiana del mes passat amb un total de 5.992 desocupats


L’Alt Empordà va cloure el passat mes d’octubre amb un total de 5.992 persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), unes dades que suposen un descens inèdit en aquest període i que, a més a més, trenquen la dinàmica anterior: feia tres mesos que la desocupació augmentava. En total, la reducció de l’atur amb relació al mes de setembre és de 359 persones –al mes passat hi havia 6.351 persones sense feina al territori–.

La comparativa amb l’any anterior, d’altra banda, continua exhibint un resultat positiu. Així, en termes interanuals la desocupació a la comarca s’ha reduït en 1.157 persones, ja que a l’octubre de l’any passat hi havia un total de 7.149 persones inscrites a les oficines del SOC.

Amb relació als municipis, la capital, Figueres, ha vist com la desocupació es reduïa en 100 persones, mentre que en altres localitats com Roses (81), Castelló o Llançà (19) també ha baixat.

A LA DEMARCACIÓ. En termes provincials, la demarcació gironina va tancar el passat mes amb 31.685 persones inscrites a l’atur, el que suposa 1.655 desocupats menys que al setembre. Aquest descens de l’atur també es va donar en el conjunt de Catalunya i d’Espanya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li