Latorre i Marina, a la Mostra

0
1345

El cicle organitzat pel Centre Excursionista Empordanès, que enguany celebra la setzena edició, es farà del 9 al 18 de novembre


 

Entre els dies 9 i 18 de novembre el Centre Excursionista Empordanès organitzarà una nova edició de la Mostra de Muntanya i Aventura, esdeveniment que enguany portarà fins a Figueres dues de les cares catalanes més prestigioses del sector: l’alpinista Ferran Latorre, el primer català en completar els catorze 8.000, i l’ultrafondista Xavi Marina.

Latorre, que va participar a la Mostra de fa sis anys, participarà a l’edició d’aquest any el divendres 17 de novembre, quan presentarà al teatre El Jardí l’audiovisual Els catorze 8.000 del planeta (21h). Un dia abans, haurà assistit a una sessió per instituts on hi ha confirmada l’assistència d’un miler d’alumnes.

Pel que fa a Marina, corredor que ha participat en les proves més exigents de llarga distància de tots els continents, farà acte de presència a la Mostra d’enguany el divendres 10 de novembre (21h), dia en el qual es projectarà a La Cate l’audiovisual Una vida plena de reptes, on el protagonista repassarà algunes de les seves fites assolides.

PROGRAMACIÓ. El tret de sortida tindrà lloc el dijous 9 de novembre amb la projecció de North face (21h), activitat que comptarà amb la col·laboració de Diòptria i que, enguany, serà gratuïta. A més, durant els dies de la Mostra es podran veure altres documentals com The Mont Rebei Project, Solidream. Les Ouvres du Pamir, Incognita Patagonia, Next stop: Greenland i Homo Montserratinus, mentre que l’exposició d’aquest 2017, ubicada al vestíbul de La Cate, tractarà sobre activitats de muntanya i serà cedida pel festival MontPhoto.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li