L’Associació de Professionals de Sala, amb Gerez de vicepresident

0
1189

L’entitat, sense ànim de lucre, es va constituir el 18 de setembre del 2018 amb l’objectiu de promocionar i defensar el prestigi de la professió dels professionals de sala de les comarques gironines


 

El dimarts de la setmana passada es va presentar l’Associació de Professionals de Sala de Girona, una entitat sense ànim de lucre que es va constituir el 18 de setembre del 2018 amb l’objectiu de promocionar i defensar el prestigi de la professió dels professionals de sala de les comarques gironines.

L’acte de presentació, que va tenir lloc al restaurant Divinum de Girona, també va servir per acordar que l’entitat estaria vicepresidida per Toni Gerez, cap de sala i sommelier del Castell Peralada Restaurant. Per la seva banda, Lluís Coll serà el primer president de l’associació, que està dirigida a totes aquelles persones físiques i jurídiques relacionades amb el món de l’hostaleria.

L’associació vol oferir assessorament tècnic, així com impartir conferències, cursets o tallers, facilitar l’aprenentatge d’idiomes i crear una borsa de treball per als professionals que treballen en aquest sector a la província.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li