Publiquen un llibre dedicat a l’obra i figura del pedagog Cassià Costal

0
559

Grup Gavarres, amb la col·laboraciĂł de l’Ajuntament de Mollet de Peralada, acaba de publicar la biografia i monografia ‘CassiĂ  Costal. Una vida dedicada a la pedagogia’


 

Grup Gavarres amb la col·laboraciĂł de l’Ajuntament de Mollet de Peralada, acaba de publicar la biografia i monografia CassiĂ  Costal. Una vida dedicada a la pedagogia. Una obra de David Pujol i Fabrelles, que ha realitzat una llarga i bona investigaciĂł, per la vida i l’obra de CassiĂ  Costal (Mollet de Peralada, 1876 – Barcelona 1937). Un llibre que ajuda a dissipar la boira que plana sobre el personatge, i que dona a conèixer algun dels textos de CassiĂ  Costal, la majoria poc o gens coneguts, fruit d’una recerca pacient en diverses publicacions de l’època.

Costal es va formar a l’Escuela Normal de Maestros i també, a l’Escuela de Estudios Superiores de Magisterio. Va ser professor i director de l’Escola Normal de Girona i posteriorment, de l’Escola Normal de la Generalitat, creada a Barcelona al 1931 amb caràcter d’assaig pedagògic. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li