Las Vegas es vol reinventar

0
987

Es treballa per ampliar cartellera i horaris, acollir activitats culturals i resoldre el problema del pàrquing


 

Vuit mesos després de l’esperada reobertura dels cinemes Las Vegas, i amb entrebancs tècnics pel mig, el cineasta i propietari dels cinemes, Ventura Pons, va reconèixer la setmana passada, en una roda de premsa d’atenció als mitjans, que els inicis «no han estat fàcils». Per això, a partir d’ara, es vol redefinir el projecte amb una intenció molt clara: «Volem que sigui un cinema per a la gent, de referència i divers», en paraules del promotor. Amb la incorporació de Josep López com a director de Las Vegas, els pròxims dies es portaran a terme una sèrie de mesures: la programació combinarà pel·lícules més comercials amb propostes per a les persones més «cinèfils»; s’obrirà cada dia de la setmana, es rebaixaran els preus i s’ampliaran els descomptes per a jubilats o joves.

CREACIÓ D’UNA ENTITAT CULTURAL. Per altra banda, Ventura Pons vol convertir Las Vegas amb un espai cultural de referència, que pugui ser l’escenari d’espectacles, conferències, concerts i debats. L’equipament s’ha hagut de constituir com a entitat, l’Associació Cultural Las Vegas, per a poder programar altres activitats, a part de la projecció de pel·lícules, i tancar un conveni d’usos amb l’Ajuntament de la ciutat. Es preveu que l’acord sigui efectiu el 2019, abans de les eleccions municipals de maig. Des de direcció ja tenen sobre la taula més d’un projecte per dinamitzar les sales: es considera la possibilitat de crear un festival cinematogràfic propi, portar algunes de les propostes de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya a Figueres o programar algun concert del festival de cantautors Barna Sants.

EL PROBLEMA DE L’APARCAMENT. Els cinemes són cèntrics, al carrer sant Pau de la ciutat, però topen amb un problema: la dificultat per aparcar a la zona. I ja s’estan buscant solucions. Ventura Pons contempla la possibilitat d’utilitzar un solar proper, que actualment pertany a l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li