L’art inspirat en la tramuntana s’instal·la al Port de la Selva

0
1450

Els actes més destacats, com actuacions musicals, lectura de textos i representacions teatrals es concentraran el primer cap de setmana de la mostra, que s’inaugurarà el dissabte a les 7 de la tarda


 

La mostra d’art contemporani dedicada al vent, Tramuntanart, arriba a la 8a edició del 2 al 10 de juny. L’exposició, organitzada per l’Ajuntament, comptarà amb la presència d’una setantena d’artistes, de diferents disciplines: escultura, ceràmica, pintura, il·lustració, música o dansa. El poble també s’emplenarà de performances i accions efímeres. Els actes més destacats, com actuacions musicals, lectura de textos i representacions teatrals es concentraran el primer cap de setmana de la mostra, que s’inaugurarà el dissabte 2 a les 7 de la tarda. Diumenge al matí, també es podrà veure un espectacle musical i un de dansa contemporània fins a les 2 del migdia. Per altra banda, el passeig Mil·lenari acollirà una trentena d’obres. Altres, s’instal·laran en espais interiors: a l’església, a la sala d’exposicions del carrer Major, a Cal Mestre i a Cal Nin, on també s’ha intervingut amb una pintura mural de grans dimensions.

Per poder conèixer el recorregut, s’han elaborat uns plĂ nols del circuit amb la informaciĂł de les obres i dels artistes participants. La coneguda il·lustradora Paula Bonet ha estat l’encarregada del cartell, que es tracta de la seva interpretaciĂł de la tramuntana. Aquesta Ă©s, precisament, la filosofia del Tramuntanart: «És una mostra d’art on els artistes plantegen les seves obres a partir del que els suggereix el vent. No hi ha guanyadors, perdedors o premis a guanyar. És una trobada d’artistes per experimentar sensacions i compartir experiències», comenten des de l’organitzaciĂł de les jornades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li