L’art inspirat en la tramuntana s’instal·la al Port de la Selva

0
1917

Els actes més destacats, com actuacions musicals, lectura de textos i representacions teatrals es concentraran el primer cap de setmana de la mostra, que s’inaugurarà el dissabte a les 7 de la tarda


 

La mostra d’art contemporani dedicada al vent, Tramuntanart, arriba a la 8a edició del 2 al 10 de juny. L’exposició, organitzada per l’Ajuntament, comptarà amb la presència d’una setantena d’artistes, de diferents disciplines: escultura, ceràmica, pintura, il·lustració, música o dansa. El poble també s’emplenarà de performances i accions efímeres. Els actes més destacats, com actuacions musicals, lectura de textos i representacions teatrals es concentraran el primer cap de setmana de la mostra, que s’inaugurarà el dissabte 2 a les 7 de la tarda. Diumenge al matí, també es podrà veure un espectacle musical i un de dansa contemporània fins a les 2 del migdia. Per altra banda, el passeig Mil·lenari acollirà una trentena d’obres. Altres, s’instal·laran en espais interiors: a l’església, a la sala d’exposicions del carrer Major, a Cal Mestre i a Cal Nin, on també s’ha intervingut amb una pintura mural de grans dimensions.

Per poder conèixer el recorregut, s’han elaborat uns plànols del circuit amb la informació de les obres i dels artistes participants. La coneguda il·lustradora Paula Bonet ha estat l’encarregada del cartell, que es tracta de la seva interpretació de la tramuntana. Aquesta és, precisament, la filosofia del Tramuntanart: «És una mostra d’art on els artistes plantegen les seves obres a partir del que els suggereix el vent. No hi ha guanyadors, perdedors o premis a guanyar. És una trobada d’artistes per experimentar sensacions i compartir experiències», comenten des de l’organització de les jornades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li