L’art envaeix els carrers de Castelló

0
2986

El nucli antic del municipi s’omple de gent en la desena edició de la Ruta, que registra un balanç positiu de participació


 

Un degoteig de gent amb ganes de mirar i observar han omplert aquest cap de setmana els carrers del nucli antic de CastellĂł d’EmpĂșries, que s’han convertit en un gran aparador artĂ­stic amb motiu de la desena ediciĂł de la Ruta de l’Art. Aquest any, un total de noranta-cinc artistes, tant emergents com consagrats, a nivell nacional i internacional, han omplert amb les seves creacions, dels mĂ©s diversos estils i disciplines _pintura, escultura o fotografia, entre d’altres_, divuit espais expositius, pĂșblics i privats, situats al centre histĂČric del municipi, com ara l’Ecomuseu-Farinera, la capella del convent de Santa Clara, la basĂ­lica de Santa Maria, el Paller d’en Melino, la CĂșria-PresĂł o el Portal de la Gallarda. Aquest any, a mĂ©s, s’han afegit al recorregut dos espais mĂ©s: el Rentador, on s’ha instal·lat l’Espai Zero, amb una acciĂł puntual, i la Casa Pastell.

Segons paraules de la comissĂ ria i organitzadora del projecte, Anna Maria Constanseu, “estem molt contents amb les dades de participaciĂł i assistĂšncia en aquesta desena Ruta de l’Art; ha vingut molta gent durant els quatre dies en quĂš ha durat, de dijous a diumenge”. “Molta gent ha comentat, fins i tot, que els ha semblat que aquest ha estat l’any en quĂš la ruta ha tingut un nivell mĂ©s alt de visitants”, hi ha afegit Constanseu.

Pel que fa als espais, Constanseu ha explicat que tots han funcionat molt bĂ©, igual com la programaciĂł d’activitats paral·leles, entre les quals ha destacat el Rutatast o el Rutakids.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li