L’art envaeix els carrers de Castelló

0
3654

El nucli antic del municipi s’omple de gent en la desena edició de la Ruta, que registra un balanç positiu de participació


 

Un degoteig de gent amb ganes de mirar i observar han omplert aquest cap de setmana els carrers del nucli antic de Castelló d’Empúries, que s’han convertit en un gran aparador artístic amb motiu de la desena edició de la Ruta de l’Art. Aquest any, un total de noranta-cinc artistes, tant emergents com consagrats, a nivell nacional i internacional, han omplert amb les seves creacions, dels més diversos estils i disciplines _pintura, escultura o fotografia, entre d’altres_, divuit espais expositius, públics i privats, situats al centre històric del municipi, com ara l’Ecomuseu-Farinera, la capella del convent de Santa Clara, la basílica de Santa Maria, el Paller d’en Melino, la Cúria-Presó o el Portal de la Gallarda. Aquest any, a més, s’han afegit al recorregut dos espais més: el Rentador, on s’ha instal·lat l’Espai Zero, amb una acció puntual, i la Casa Pastell.

Segons paraules de la comissària i organitzadora del projecte, Anna Maria Constanseu, “estem molt contents amb les dades de participació i assistència en aquesta desena Ruta de l’Art; ha vingut molta gent durant els quatre dies en què ha durat, de dijous a diumenge”. “Molta gent ha comentat, fins i tot, que els ha semblat que aquest ha estat l’any en què la ruta ha tingut un nivell més alt de visitants”, hi ha afegit Constanseu.

Pel que fa als espais, Constanseu ha explicat que tots han funcionat molt bé, igual com la programació d’activitats paral·leles, entre les quals ha destacat el Rutatast o el Rutakids.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li