L’Armentera celebra el Carnaval 2022 amb el tradicional repartiment de la sopa

0
621

La Sopa de Carnaval és una de les activitats més antigues i arrelades d’aquesta festivitat


Aquest any l’Armentera podrà tornar a festejar una de les celebracions més esperades arreu dels territoris: el Carnaval. Enguany aquesta festivitat es viurà de nou a la població i es farà aquest cap de setmana, concretament el diumenge, 27 de març.

LA RUA. El tret de sortida del Carnestoltes tindrà lloc diumenge, a partir de les 11 h del matí i el recorregut serà pels carrers de l’Armentera. Des de l’organització expliquen que la rua carnavalesca anirà acompanyada de la BatuScala, un grup d’instruments de percussió i vent de l’Escala que aporten festa i xerinola a qualsevol espectacle.

LA SOPA. Un dels plats més característics d’aquestes dates són les sopes de carnaval. L’Armentera segueix aquesta tradició, que no s’ha conservat arreu, i al migdia es repartiran els plats d’arròs que elabora la colla de cuiners locals. El repartiment de la sopa serà el mateix diumenge, a partir de les 14 h, a la pista poliesportiva de l’Armentera. Des de l’organització expliquen que tothom qui participi en el dinar popular ha de portar got, plats, coberts i cadires. D’altra banda, des de l’organització també deixen clar que durant el dinar i durant tot el Carnestoltes se seguiran les indicacions de seguretat i control de la pandèmia.

FI DE FESTA. Per clausurar la festa del Carnaval de l’Armentera 2022 la cobla Osona oferirà una audició i ballada de sardanes, un cop s’hagi acabat el dinar.

Per a qualsevol informació es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament de l’Armentera o bé trucar al consistori.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li