L’Àrea de Promoció Econòmica ja treballa des del nou espai del convent dels Caputxins

0
1519

La quarta fase de la rehabilitació dels Caputxins ha tingut un cost 595.840 euros i ha durat gairebé un any


Tot i que les obres de la fase IV del Convent dels Caputxins ja es van donar per acabades fa dies, la imatge que ho demostra és la del trasllat de l’Àrea de Promoció Econòmica. Ahir dilluns es van convocar els mitjans a una visita a les noves instal·lacions amb l’alcalde en funcions, Jordi Masquef, i el regidor de Promoció Econòmica en funcions, Manuel Toro. Es va comprovar que els treballadors de l’àrea ja treballen al nou espai després de deixar la seu del primer pis de l’escola d’Hostaleria, a l’Olivar Gran.

La quarta fase de la rehabilitació dels Caputxins ha tingut un cost 595.840 euros i ha durat gairebé un any. A banda d’oficines, l’espai també disposa d’aules de formació i dues sales polivalents. En aquesta fase també s’han adequat accessos i s’ha rehabilitat la façana del corriol dels Caputxins, on hi ha l’oficina del Pla de Barris.

Durant la visita d’ahir, Masquef va apostar per recuperar el projecte del 2014 del conservatori de música. Per l’alcalde, un bon espai seria el dels Caputxins.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li