L’aposta ferma del Dimonis

0
546

Fa poc més d’un any, a les acaballes del 2014, el club d’agility Els Dimonis de Bàscara complien el seu dotzè aniversari amb un objectiu clar entre cella i cella: créixer esportivament, aferrant-se així al retorn d’Àlex Sabini, i també socialment, incidint cada vegada més en captar una massa social més gran.
Les fites, consolidades durant la temporada, es mantenen dempeus avui dia. El passat dilluns 28 de desembre l’entitat celebrava el seu tretzè aniversari, i lluny de témer supersticions remotes van iniciar un nou any que ha de consolidar la seva evolució. “Seguim treballant amb aquesta idea de créixer per arribar a ser un club d’agilitat canina de referència a l’Empordà, tant a nivell social com també competitiu. D’aquesta manera, donem a conèixer un esport que tot i que cada vegada és més popular entre la gent que té gos encara és molt desconegut per a la resta de la societat”, explica Jordi Cros, president d’Els Dimonis bascarencs.
Així doncs, mentre des d’una perspectiva lúdica els deures passen per continuar amb aquesta difusió –amb exhibicions o nous cursos d’agility o pre-agility_, el vessant esportiu s’enfoca, sobretot, des de la tecnificació dels equips guia-gos que actualment competeixen per assolir els millors resultats possibles en el campionat de Catalunya i d’Espanya. “Competitivament, l’arribada d’Àlex Sabini va donar al club l’empenta que faltava per aconseguir grans resultats en els moments importants”, detalla Cros abans de passar llista dels principals èxits recents que ha comportat el fitxatge de Sabini: el sotscampionat català i el cinquè lloc d’Espanya amb Nuka, i el triomf del British Open amb Mind representant la selecció catalana, una victòria que els ha donat accés al prestigiós Crufts de Birmingham, a Anglaterra. En termes col·lectius, els èxits també han fet acte de presència: primer lloc en la final de la copa Catalunya amb l’equip format per Sabini amb Nuka i Mind, Neus Padilla amb Inox Delfluvia i Jordi Cros amb Suen Delfluvià, i medalla de bronze en la final del campionat d’Espanya, formant equip amb el CA Kronos, amb Marc Rabadà amb Rinua, Tamara Vidal amb Nuwa, Sabini amb Nuka, i Jordi Cros amb Suel Delfluvia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li