L’aplicació Figueres Millora ha rebut 2.279 incidències de la ciutadania

0
918

Des de l’Ajuntament expliquen que amb aquesta eina han resolt fins a 4.130 problemàtiques


Ara fa un any, l’Ajuntament de Figueres va treballar per millorar i renovar l’aplicació Figueres Millora, una aplicació per telèfons mòbils intel·ligents que serveix per notificar incidències a la via pública. Amb aquesta app la ciutadania pot avisar, fer peticions, suggeriments i fins i tot consultes de les problemàtiques més comunes que viu la ciutat.

DADES 2021. Aquest estiu, des del mateix consistori han informat que a través de la participació de les figuerenques i els figuerencs s’han pogut resoldre un total de 4.130 incidències en la via pública, en els set primers mesos de l’any. Expliquen que són problemàtiques relacionades amb els serveis municipals, com ara serveis urbans, enllumenat, serveis de neteja i també Guàrdia Urbana. I concreten que la majoria d’incidències feien referència a desperfectes en la via pública, neteja, millora de la senyalització i manteniment de tot el que fa referència al mobiliari urbà.

COM UTILITZAR-LA. Aquesta aplicació es pot descarregar tant per a dispositius Android com per Apple i permet avisar de la incidència, a més de geolocalitzar-la. També es pot penjar una foto del problema per deixar-ne més constància. Des de l’ens municipal destaquen que aquesta app «es consolida com a una eina per a millorar l’espai públic de Figueres i des del govern municipal es vol potenciar més el seu ús entre els veïns de la ciutat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li