L’Anxova Milionària de l’Escala reparteix més de 12 milions d’euros de la Primitiva

0
688

A pocs dies del sorteig de la Grossa de Nadal, a l’Escala ja ha caigut una pluja de milions. L’administració número 1 del municipi, l’Anxova Milionària, ha repartit a un únic encertant el premi Gordo de la Primitiva sortejat diumenge. L’afortunat rebrà un total de 12.330.376,46 euros. Es tracta de la quantitat econòmica més elevada que s’ha donat mai a les comarques de Girona en tots els jocs, exceptuant el sorteig de Nadal.
La persona beneficiada ha estat l’única encertant de l’Estat espanyol a la categoria de 5+1. És a dir, ha endevinat els cinc números de la combinació (5 – 9 – 31 – 35 – 48) més el número clau o reintegrament (0). L’encertant va adquirir una butlleta de tres euros automàticament. “Això demostra que un no s’ha de gastar molts diners perquè et toqui la loteria”, deia ahir Fèlix Pons responsable de l’Anxova Milionària. Pons també es va mostrar molt satisfet de repartir un nou premi amb gran import perquè segons afirmava “seguim amb la mitjana, com a mínim, d’un premi gros cada any” i va afegir que “la fortuna arriba quan menys t’ho esperes i destigem que torni per als sortejos de Nadal i Reis”.
Aquesta és la segona vegada que l’administració escalenca reparteix el Gordo de la Primitiva. La primera va ser el 1997 amb un premi de 90 milions de pessetes. També la Primitiva, l’agost de 2013, va donar un premi de sis encerts per un valor de prop de mig milió d’euros. L’any passat també va repartir altres premis, com un 14 a la Quiniela, un 5 més complementari a la Bonoloto i un primer premi de la Loteria Nacional del sorteig del dijous.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li