L’antic hotel Nieves Mar del passeig comença les obres

0
1817

L’històric establiment que estava tancat des del 2015 s’ampliarà per convertir-se en un hotel de quatre estrelles


 

Ja hi ha moviment d’obres a la zona de l’emblemàtic hotel Nieves Mar del passeig del Mar de l’Escala. Els treballs per fer l’ampliació de l’establiment han començat i són visibles diferents elements com ara contenidors plens de runa i altres estructures per a obres. Abans de l’estiu es va anunciar que el Grup Rosa dels Vents havia adquirit l’antic hotel i que es preveia fer un hotel de quatre estrelles.

El Nieves Mar estava tancat des de l’any 2015 per qüestions familiars. Havia estat un establiment històric i de referència i la seva ubicació a primera línia de mar havia estat sempre privilegiada.

El grup Rosa dels Vents està obligat per la normativa urbanística actual a convertir l’hotel en un quatre estrelles. Això fa que de les 75 habitacions que tenia passi a unes 200 probablement. De fet l’Ajuntament de l’Escala ja va fer modificacions de la normativa per afavorir les implantacions hoteleres i poder obrir establiments històrics.

El Nieves Mar té el seu origen el 1916. Primer va ser taverna de pescadors, després fonda i als anys 70 va viure la transformació turística de l’Escala i es va construir sobre les antigues vinyes propietat de la família Ballester.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li