L’AMPA insisteix a prioritzar l’escola Carme Guasch

0
1765

DesprĂ©s d’onze cursos en barracons, la pressiĂł dels darrers mesos ha estat intensa i això ha generat bones paraules de les administracions i els partits polĂ­tics


L’AMPA de l’escola Carme Guasch i Darné de Figueres continua treballant perquè es faci visible la prioritat de tenir un centre definitiu. La pressió dels últims mesos ha estat intensa i això ha permès arrencar bones paraules de les administracions i dels partits polítics, però encara no hi ha res definitiu sobre el paper. Davant d’això, l’Associació de Mares i Pares ha engegat una campanya a les xarxes socials amb el lema “Primer l’escola”. Hi ha centenars d’adhesions, entre les quals, les dels fills de Carme Guasch, Toni,Blanca i Sílvia Soler. Dimecres passat, coincidint amb la presentació del projecte del Museu del Circ al teatre El Jardí (vegeu la pàgina 7), l’AMPA es reunia per analitzar el futur de l’escola.

De moment, se sap que el nou centre s’ubicarà a l’antiga presó del carrer Sant Pau, però de calendari no n’ha trascendit cap públicament fins ara. Els pares i mares reclamen sentit comú a l’hora de prioritzar les necessitats de la ciutat, però a la vegada deixen clar que no van “en contra de res”.

Anna SimĂł es reuneix amb l’AMPA

La dirigent d’ERC, Anna SimĂł, es va reunir ahir amb els membres de l’AMPA per parlar del futur del centre, que fa onze cursos que estĂ  en barracons. SimĂł Ă©s diputada i membre de la mesa del Parlament.

ERC

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li