Lamenten que les obres al carrer Major han fet revifar els robatoris a La Jonquera

0
1072

Els treballs van començar el febrer i tenen un doble objectiu: reactivar i dinamitzar socialment i econòmicament la zona, i potenciar-hi i garantir-hi la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat


 

La plataforma Veïns de la Jonquera ha denunciat una nova onada de robatoris, que creuen que podria estar vinculada amb les obres que s’estan fent al carrer Major. El portaveu de l’entitat -que es va crear per lluitar contra la sensació d’inseguretat creixent-, Fitu Guillen, lamenta que «després d’uns dies de tranquil·litat, les obres fan que els traficants i toxicòmans no tinguin vendes i necessitin robar per poder consumir». I matisa que, tot i la bona feina que estan fent els diferents cossos policials, en els últims dies s’han registrat una desena de robatoris en vehicles.

Les obres del carrer Major van començar el febrer i tenen un doble objectiu: reactivar i dinamitzar socialment i econòmicament la zona, i potenciar-hi i garantir-hi la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat. Per aconseguir-ho, s’hi estan fent millores de paviment, s’hi instal·larà mobiliari urbà nou i un nou enllumenat, es reformarà la xarxa de clavegueram i s’homogeneïtzarà la normativa d’ocupació de la via pública.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li