L’Alt Empordà Sea Walking es consolida

0
885

L’activitat senderista s’ha realitzat del 25 al 27 d’octubre amb un total de 97 participants, xifra que supera la de l’anterior ediciĂł


La segona edició de l’Alt Empordà Sea Walking, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, del 25 al 27 de setembre, ha evidenciat el creixement de la iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb el suport de l’Associació Empordà Turisme i diversos ajuntaments, empreses i entitats del territori.

En total, la Sea Walking d’enguany ha aconseguit 97 participants repartits entre les diferents propostes del programa –6 activitats–, i ha superat d’aquesta manera la xifra de l’any anterior. A més, l’edició d’aquest 2020 també tenia com a objectiu donar a conèixer l’expertesa de les empreses de guiatge que operen a la comarca, un factor que ha esdevingut possible gràcies al treball dels guies de Gisfera i Terramar Natura i Cultura, que han donat un valor afegit a les rutes existents: del cap de Creus a les Alberes o als Aiguamolls, entre altres paratges. A més, aquest any també s’han complementat les rutes amb tasts de productes locals.

Aquesta ha estat la primera edició que s’ha organitzat mitjançant una convocatòria de projectes adreçada als ajuntaments, que han proposat activitats i han participat en el seu finançament. Aquest fet, precisament, ha permès augmentar la difusió i que tres de les activitats s’hagin fet al límit de participants.

L’Alt Empordà Sea Walking, que forma part de la iniciativa Festivals de Senderisme dels Pirineus, compta amb el suport del PECT Natura, Cultura i Intel·ligència en Xarxa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li