L’Alt Empordà desempolsa les vambes

0
1051

Les curses populars retornen al territori amb propostes adaptades a la situació actual 


Malgrat que els darrers índexs relacionats amb contagis no són esperançadors, els últims aixecaments de restriccions han tornat a posar les curses populars en un pla protagonista. El territori alt-empordanès no és cap excepció d’aquest fet, i ja darrerament ha vist com els participants es calçaven les vambes per sortir a córrer —o a caminar— per la contrada.

El darrer exemple l’ubiquem a Siurana el passat dissabte 3 de juliol, quan es va celebrar la sisena edició de la popular cursa d’obstacles Barretina Rural Fest. La participació va ser un èxit, tenint en compte que es van registrar més de 600 inscripcions —607, concretament—. En aquest cas, el vencedor en categoria masculina va ser Pol Blanch, mentre que en noies es va imposar Marina Barneda.

Aquesta, però, no serà l’única cita d’aquest estiu als corriols i camins de la comarca. Així doncs, i si la situació epidemiològica ho permet, hi ha d’altres dates inscrites al calendari, la més propera, La Nocturna de Vilafant, que es farà el dissabte 17 de juliol amb dues propostes de recorregut, una cursa de 10 km i una marxa de 5 km. A l’agost hi ha prevista la Marxa del Porró de Campany (dia 14) i la Trail Verdera de Palau Saverdera (dia 28).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li