L’Alt Empordà clou l’abril amb 6.574 persones inscrites a l’atur

0
536

La comarca registra 465 desocupats menys que el març, el que suposa el tercer descens consecutiu


L’Alt Empordà va cloure el passat mes de març amb un total de 6.574 persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), unes dades que suposen el tercer descens consecutiu de l’atur al territori –el més significatiu en volum–. En aquest cas, la desocupació s’ha reduït en 465 persones, tenint en compte que el passat mes de març va abaixar la persiana amb un total de 7.039 persones inscrites al SOC.

En termes interanuals, la reducció és encara més notòria. En aquest cas, la desocupació a la comarca alt-empordanesa, en un any, s’ha reduït en 3.462 persones, ja que l’abril de l’any passat va abaixar el teló amb un total de 10.036 persones sense feina.

Amb relació als municipis, els resultats del passat març evidencien un notori descens a municipis com Figueres (-159) o Roses (-128), tot i que també s’ha reduït a nuclis com l’Escala (-41), Castelló d’Empúries o Llançà (-30).

A LA DEMARCACIÓ. En clau provincial, l’atur ha baixat en 1.543 persones a les comarques gironines durant l’abril gràcies a les vacances de Setmana Santa i l’inici de la temporada turística. Traslladat en percentatges, això suposa un descens del 4,33%. A la demarcació ara hi ha 34.111 persones que busquen feina.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li