L’Alt Empordà clou el febrer amb 7.228 persones sense feina

0
907

La variació interanual s’ha reduït en més de 3.000 persones: ara hi ha 3.158 aturats menys que fa un any


 

L’Alt Empordà va cloure el passat mes de febrer amb un total de 7.250 persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), unes dades que suposen un lleuger descens de l’atur de 22 persones, tenint en compte que al gener hi havia un total de 7.250 desocupats al territori. Tot i que la reducció és petita, trenca la dinàmica d’ascensos registrada als últims mesos: en concret, feia cinc mesos consecutius, des del setembre de l’any passat, que l’índex anava augmentant lleugerament.

En termes interanuals, la reducció és notòria. En aquest cas, la desocupació al territori alt-empordanès, en un any, s’ha reduït en 3.158 persones, ja que el febrer de l’any passat va abaixar el teló amb 10.386 inscrits al SOC.

Amb relació als municipis, els resultats del passat febrer mostren tendències desiguals: mentre a Figueres l’atur ha crescut en 13 persones, a municipis com Castelló d’Empúries (-26) o Roses (-11) s’ha reduït.

A LA DEMARCACIÓ. Les comarques gironines, d’altra banda, tan sols van sumar cinc aturats més durant el febrer, un total de 36.103 desocupats. Segons recull l’estadística que publica el Ministeri, el mercat de treball comença a revertir els efectes de l’esclat de contagis provocat per l’òmicron. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li