L’Alt Empordà clou el febrer amb 143 aturats menys

0
1147

En termes interanuals, la taxa de desocupats a la comarca s’ha reduït un 2,61% en un any


 

La taxa d’atur a la comarca de l’Alt EmpordĂ  va protagonitzar el febrer la segona reducciĂł de manera consecutiva. Segons les dades del Ministeri d’OcupaciĂł i Seguretat Social, el territori va tancar el mes passat amb un total de 8.880 persones registrades al Servei d’OcupaciĂł de Catalunya (SOC), una xifra que representa una reducciĂł de l’1,58% respecte al mes de gener, quan hi havia 143 desocupats mĂ©s (9.023 persones).

D’altra banda, on tambĂ© s’ha registrat una reducciĂł Ă©s en termes interanuals, ja que les dades remarquen que la taxa d’atur a la comarca alt-empordanesa ha viscut una davallada del 2,61% respecte al mes de febrer de l’exercici passat: concretament, les llistes de desocupats s’han reduĂŻt en 238 persones, tenint en compte que fa un any hi havia un total de 9.118 aturats al territori.

La baixada de l’atur s’ha fet palpable sobretot a Roses, on el febrer ha abaixat la persiana amb 55 persones menys inscrites a les llistes del SOC. Altres reduccions significatives s’han registrat a Figueres (-27), CadaquĂ©s (-12) o l’Escala (-9).

REGISTRES PROVINCIALS. Des de la perspectiva provincial, el nombre de persones sense feina al febrer es va situar en 41.401 persones, cosa que representa 578 desocupats menys que al gener, Ă©s a dir, un 1,38% menys. En relaciĂł amb el febrer de l’any passat, els aturats a les comarques gironines cauen a 3.050 persones, el 6,86% menys, amb la qual cosa s’encadenen 55 mesos de taxes interanuals a la baixa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li