L’Alt Empordà, ben present en els cinquens Jocs Emporion

0
1158

Els Jocs, que es van iniciar a l’Alt Empordà, arriben a la cinquena edició i acolliran uns 5.000 escolars


 

Aquesta setmana, entre els dies 17 i 20 de maig, les ciutats de Girona i Salt acolliran la cinquena edició dels Jocs Emporion, un esdeveniment esportiu impulsat per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona que serveixen de context per a la celebració de les finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. L’edició d’enguany, que també comptarà amb activitats esportives destinades a la gent gran i a persones discapacitades, acollirà més de 5.000 escolars d’arreu de la demarcació.

Molts dels escolars procediran de l’Alt Empordà, comarca on, precisament, es van iniciar els Jocs el 2014 amb un total de 1.800 participants. En concret, la representació local estarà representada per Zer Tramuntana (45 alumnes), CV Figueres (5 equips), CV Sant Pere (4 equips), CGR Figueres (equip cadet), PA Figueres (grup de xous), CN Port de la Selva (8 nedadors), CN l’Escala (27 nedadors), Piscina Municipal de Roses (27 nedadors), UE Figueres (2 equips de futbol amb jugadors discapacitats i un equip prebenjamí), FC Borrassà (equip de futbol benjamí) i el CE Llançà (equip de futbol escoleta).

D’altra banda, durant la Gala de Valors en acció la comarca alt-empordanesa estarà representada pel CB l’Escala, la FE Figueres, l’EF Tramuntana, l’EFB Navata, el FC l’Escala i el FC Vilamalla.

Durant l’esdeveniment esportiu, també hi haurà moment per homenatjar els esportistes que han actuat amb més fair play o per gaudir d’una jornada que girarà al voltant de l’educació i l’olimpisme.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li