L’Almadrava perd 14 punts d’amarrament

0
496

La quantitat de boies és la mateixa que en temporades anteriors,  l’única cosa que canvia és la localització.


Seguint el Pla d’Usos de Temporada en el domini públic marítim terrestre, el port de Roses ha instal·lat els camps de boies a les platges del municipi. Aquests espais són els que regulen l’accés amb embarcacions esportives de lleure a platges i cales.

Enguany, hi ha canvis. La platja de l’Almadrava veu reduïda la seva capacitat en 14 punts a causa de l’endarreriment de la zona de fondeig marcat per la Capitania Marítima de Palamós, mentre que les boies del camp de fondeig de la cala Montjoi s’han redistribuït. En aquest cas, però, la quantitat de boies és la mateixa que en temporades anteriors. L’única cosa que canvia és la localització.

GESTIÓ. Amb el document del Pla d’Usos i Temporades, Port de Roses s’encarrega de la instal·lació de polígons de fondeig regulats, de la seva gestió i també del manteniment. En aquest sentit, s’està treballant a les platges i cales de Jòncols, Pelosa, Montjoi, Calitjàs, Rostella, Murtra, Almadrava, Canyelles i Bonifaci.

A banda de les modificacions que hi ha hagut aquest any en la qüestió dels camps de boies a l’Almadrava i Monjoi, la resta de platges i cales mantenen els fondejos sense canvis significatius.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li