L’alcaldessa de Vilafant desmenteix el tancament de l’oficina de Correus

0
1173

Cantenys va explicar que «a conseqüència de diferents reunions mantingudes amb els responsables de l’oficina per millorar el servei de repartiment, l’empresa havia valorat i estudiat diferents mesures per optimitzar-lo»


L’Oficina de Correus de Vilafant no tancarà tal com s’havia publicat fa uns dies en alguns mitjans a partir d’una nota de premsa del grup municipal de Ciutadans. En el ple de la setmana passada, l’alcaldessa, Consol Cantenys, ho va desmentir i va assegurar que Correus mantindrà l’oficina situada al nucli de les Forques, que dona servei a 5.000 persones.

L’alcaldessa va explicar que «a conseqüència de diferents reunions mantingudes amb els responsables de l’oficina per millorar el servei de repartiment, l’empresa havia valorat i estudiat diferents mesures per optimitzar-lo». Segons Cantenys, això «ha provocat certa confusió i difusió de notícies sense fonament informatiu». Per la seva banda, la portaveu de Cs, Rebeca López, va justificar que havien presentat la moció en contra del tancament de l’oficina abans que un superior de Correus anunciés que la seu es mantindria. López assegura que es temia el tancament per la recollida de firmes dels treballadors i afegeix: «No tenia sentit que l’alcaldessa fes reunions si no passa res de res».

JUTGE DE PAU. Un dels temes que va generar més interès en el ple va ser el nomenament del nou jutge de pau de Vilafant. El lloc va quedar vacant perquè l’anterior jutge, Serafín Pérez, va renunciar perquè havia estat escollit regidor per Ciutadans. Tres candidatures optaven a ser el nou jutge de pau i es va optar pel vot secret de cada un dels regidors. Finalment, Antoni Caulas, fins ara jutge de pau suplent, va sortir elegit per majoria absoluta. Sí que se sap que només va tenir el vot en contra de Ciutadans.

En el darrer ple també es va aprovar la inclusió del polígon del Pont del Príncep en el mapa acústic de Vilafant. Un altre tema que va rebre llum verda va ser l’inici de l’expedient de delimitació dels llindars i límits dels termes municipals de Vilafant i Figueres. D’aquesta manera es podran actualitzar sobre plànols les modificacions que s’han anat succeint des de l’última versió.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li