L’alcaldable Amelló es reivindica com el vot útil

0
913

Rebeca López Losada serà l’alcaldable de Vilafant


 

Ciutadans ha confirmat Héctor Amelló com a candidat a l’alcaldia de Figueres. El candidat taronja afirma que torna a encapçalar la candidatura «perquè hi ha possibilitats evidents de provocar el canvi a la ciutat i convertir-nos en una força decisiva». Amelló s’ha reivindicat com «el vot útil» de la ciutat «perquè només votant propostes noves i diferents es podrà aconseguir modernitzar Figueres». Les seves prioritats passen per convertir Figueres en una ciutat segura per a tothom i «acabar amb l’ocupació il·legal, les plantacions de marihuana en pisos ocupats i les accions incíviques». Amelló també parla de promoure estratègies comercials, atraure turistes i convertir la ciutat en un hub cultural que porti empreses i coneixement.

VILAFANT. Ciutadans ha donat a conèixer la cap de llista per Vilafant de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. La candidata taronja és Rebeca López Losada. López, casada i de 38 anys,treballa dins l’àmbit hospitalari i és diplomada en Infermeria. També compta amb formació de postgrau en matèria prehospitalària urgent i malalts de càncer. S’ha inscrit a Ciutadans aquest 2019.

La candidata taronja ha assegurat que afronta el repte de presentar-se a l’alcaldia «com un compromís amb la ciutadania per facilitar un canvi polític que permeti a Vilafant mirar al futur». La cap de llista de Ciutadans ha remarcat que disposa «d’un gran equip» que permetrà també «treballar per la convivència, la tolerància i la cohesió social».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li