L’Ajuntament veu injusta la qualificació del Rec del Molí

0
1082

L’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) aconsella prohibir-hi el bany segons les recomanacions de l’Agència Europea del Medi Ambient, i l’Escala ho considera «injust»


L’Ajuntament de l’Escala va emetre un comunicat la setmana passada sobre la platja del Rec del Molí. L’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) aconsella prohibir-hi el bany segons les recomanacions de l’Agència Europea del Medi Ambient, i l’Escala ho considera «injust».

El consistori exposa que de les nou analítiques fetes per l’ACA la temporada passada en aquesta platja, cinc van obtenir el resultat d’excel·lent, dues de bona i, només en dues ocasions, la qualificació va ser d’insuficient, i «es va resoldre amb celeritat la situació». L’Escala també defensa el treball conjunt que s’està fent entre l’Ajuntament, l’ACA i el Consorci Costa Brava amb actuacions en tot el trajecte del rec que va més enllà de l’Escala. La proposta del consistori és prohibir el bany només en una zona de la platja, la més propera a la desembocadura. També es demana a l’ACA que afegeixi un nou punt de mostreig a la part nord de la platja i l’Ajuntament es compromet a fer un seguiment exhaustiu de la qualitat de l’aigua.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li