L’Ajuntament supervisa les tasques al cine Las Vegas perquè tingui llum aviat

0
1371

Endesa no ha acabat encara les actuacions relacionades amb la instal·lació elèctrica definitiva


 

No hi ha data anunciada per la reobertura del cinema Las Vegas però serà ben aviat i dins del mes de maig. L’Ajuntament de Figueres informa que està supervisant directament les darreres actuacions relacionades amb la instal·lació elèctrica perquè «tot estigui en regla al més aviat possible». Les tasques pendents depenen d’Endesa, que «té els seus tempos» i encara treballa amb el tema de la llum definitiva. Segons fonts municipals, les tasques estan encarregades des del febrer però també hi ha hagut problemes amb l’obertura de la rasa que havia de fer la companyia elèctrica. Els treballs estaven previstos per la setmana de la inauguració de principis d’abril però les pluges d’aquells dies ho van impedir.

Des de l’equip de govern insisteixen que el cap de setmana de la inauguració es va obrir amb una llicència provisional per a aquells dies. Tot i això, el cinema va entrar en servei amb un generador i el mateix diumenge 8 d’abril els va fallar el transformador i va marxar la llum. Malgrat tot, i encara sense subministrament elèctric definitiu, es va reobrir el cinema el passat dia 20. L’activitat es va haver d’aturar dies després perquè la Guàrdia Urbana va comprovar que no hi havia llicència definitiva. A partir d’aquí el grup Texas, que gestiona el cinema Las Vegas, va emetre un comunicat dilluns de la setmana passada, que deia: «per problemes aliens a la nostra voluntat relacionats amb el subministrament elèctric, ens veiem obligats a tancar el cinema a partir del 23 d’abril i fins a nou avís».

Les fonts del consistori asseguren que «aquest cinema és privat i que a risc seu va decidir obrir el passat dia 20 malgrat no tenir la llicència definitiva». L’equip de govern destaca que la Guàrdia Urbana va fer bé la seva feina aixecant acta perquè no hi havia el permís d’obertura definitiu.

ROBATORI. Dijous 20 d’abril el cinema va denunciar un robatori de part de la instal·lació elèctrica. Formava part de l’obra per la llum definitiva. Això, però, no va impedir l’obertura del cinema el cap de setmana, malgrat que després s’hagués de tancar per l’actuació de la Guàrdia Urbana. No hi ha hagut cap denúncia per robatori a la Guàrdia Urbana però sí que en consta una als Mossos d’Esquadra.

PLA D’USOS. L’equip de govern insisteix que es treballa en un pla d’usos per al cinema Las Vegas, ja que «aquest projecte privat ha rebut una subvenciĂł de l’Ajuntament». El grup Texas, de Ventura Pons, ha liderat la reforma de l’equipament amb una inversiĂł d’1,7 milions d’euros. L’Ajuntament hi aporta 350.000 euros. Actualment la reforma ja estĂ  finalitzada, i les quatre sales, enllestides; nomĂ©s cal solucionar el tema elèctric. El cinema tĂ© capacitat per a 800 persones.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li