L’Ajuntament instal·larà càmeres de seguretat a l’aparcament de Rec Arnau

0
883

Figueres iniciarà els tràmits per instal·lar més càmeres de seguretat a la via pública. L’experiència, que ja funciona des de fa un any i mig aproximadament, es valora positivament i ara es pensa a posar un nou dispositiu a l’aparcament disuassori del carrer Rec Arnau. Es tracta de la zona del Parc de les Aigües, entre el CEIP i el carrer de la Jonquera.
L’alcaldessa, Marta Felip, ha confirmat a HORA NOVA que “posarem més càmeres” i ha afegit que ho demanarem al regidor de Seguretat i la Comissió de Videovigilància”. Felip ha posat com a exemple el funcionament de la càmera a l’aparcament dels Fossos, considera que “ha anat bastant bé perquè en aquest espai sempre hi havia molts vidres de vehicles trencats”.
El regidor de Seguretat, José Luis Yécora, diu que “m’alegro molt que l’alcaldessa vulgui demanar més càmeres i això vol dir que sintonitzem”. Ara s’ha de destinar pressupost a aquesta acció perquè la Guàrdia Urbana pugui ampliar el servei. Yécora destaca que “l’alcaldessa ens haurà de dir si hi ha aquesta partida però crec que tampoc es tractarà de molts diners perquè la infraestructura de transmissió de la imatge ja la tenim”. El responsable de Seguretat aposta per l’aparcament del Rec Arnau com “el lloc més idoni per instal·lar una nova càmera de seguretat”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li