L’Ajuntament de Roses entrega els Premis a l’Excel·lència d’ESO a sis estudiants

0
831

Els guardons van ser lliurats per l’alcalde de Roses, Joan Plana, i pel regidor d’Ensenyament, Marc Danés a Christian Carrasco i Rayan Abriak El Ouahabi, de l’institut Illa de Rodes; Natàlia Martínez i Victòria Vidal, de l’institut Cap Norfeu; i Júlia Sastre i Paula Pérez, del Centre Escolar Empordà


 

En un acte celebrat al Teatre Municipal de Roses, l’Ajuntament de la Vila va entregar els Premis a l’Excel·lència d’ESO, a sis alumnes del municipi. Els guardons van ser lliurats per l’alcalde de Roses, Joan Plana, i pel regidor d’Ensenyament, Marc Danés a Christian Carrasco i Rayan Abriak El Ouahabi, de l’institut Illa de Rodes; Natàlia Martínez i Victòria Vidal, de l’institut Cap Norfeu; i Júlia Sastre i Paula Pérez, del Centre Escolar Empordà.

Aquests premis reconeixen l’alumnat de cada institut de Roses que ha destacat per l’excel·lència en els seus resultats acadèmics durant l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria, amb una nota mínima final de 8,5. Cadascun d’ells ve acompanyat d’una dotació econòmica de 750 €. L’objectiu d’aquest incentiu és contribuir a sufragar les despeses del estudis superiors que cursin els guardonats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li