L’Ajuntament de l’Escala i el MAC estrenyen vincles

0
1126

L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, remarca la importància de l’acord: «Aquest nou conveni inclou una reclamació històrica del poble de l’Escala i obre la porta a aprofundir en la col·laboració que hi ha entre l’Ajuntament i el MAC-Empúries»


 

El ple de l’Ajuntament de l’Escala ha aprovat un nou conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana del Patrimoni _a través del Museu d’Arqueologia de Catalunya_, que inclou per primer cop la creació d’un Consell Director per coordinar accions conjuntes i en què estaran representades les dues parts.

LA SIGNATURA, PER CONCRETAR. Encara s’ha de concretar una data amb la conselleria de Cultura per firmar el conveni. L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, remarca la importància de l’acord: «Aquest nou conveni inclou una reclamació històrica del poble de l’Escala i obre la porta a aprofundir en la col·laboració que hi ha entre l’Ajuntament i el MAC-Empúries».

CONSELL DIRECTOR. El Consell Director es reunirà, de forma ordinària, cada dos mesos. Hi seran representats l’alcalde, el conseller de Cultura, el director del MAC, el regidor de Cultura, el responsable del MAC-Empúries i el tècnic de Cultura municipal.

ACCIONS. El conveni també recull, a part de les accions del conveni anterior, les diferents activitats que es faran de manera conjunta i obre la porta a la creació de noves accions de difusió i la possibilitat d’oferir entrades conjuntes amb els diferents museus que hi ha al municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li