L’Ajuntament de Escala compra el Mas Vilanera per 1,3 milions

0
695

Durant la sessió plenària d’aquest juliol també es va aprovar el document de criteris i objectius del nou POUM


El ple de juliol de l’Ajuntament de l’Escala ha aprovat per unanimitat la compra del Mas Vilanera. També ha aprovat el document de criteris i objectius del POUM i una modificació de crèdit que ha de permetre patrocinar el campionat d’Europa de vela d’aquest octubre i portar una obra del festival Temporada Alta a l’Escala.

VILANERA. El ple de març ja havia autoritzat habilitar una partida de 1.332.650 euros per tancar un acord de compra del Mas Vilanera amb la propietat. Ara s’ha fet la formalització d’aquesta compra, que inclou els més de 2.000 metres quadrats construïts del mas, i els terrenys més immediats, que sumen uns 2.800 metres quadrats. Cal destacar que la voluntat municipal és que aquest mas, amb una situació estratègica entre els dos parcs, es converteixi en un important equipament de referència, vinculat entre altres aspectes a la interpretació del medi natural i socioeconòmic.

La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Escala, Marta Rodeja, desgranava que aquest «ha de ser un projecte que pot ser molt transformador per a l’Escala i tenim la intenció que sigui un projecte de tots, que tingui el màxim consens».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li