L’Ajuntament busca consens en els usos de la presó vella

0
890

El consistori diu que l’opció de portar-hi l’arxiu municipal i comarcal «no és ferma, només és una proposta»


 

El pla d’usos de l’antiga presó de Figueres, al carrer de Sant Pau, està en procés de redacció. L’Ajuntament s’ha reunit aquest estiu en dues ocasions amb la Comissió de seguiment del projecte de construcció de l’Escola Carme Guasch. I és que al nou edifici annex de la presó s’hi ha de construir la nova escola, que és en barracons des de fa 12 anys. És per això que la comissió està formada per representants del centre, tècnics municipals i regidors del consistori.

A les reunions fetes fins ara s’han exposat diverses propostes del pla d’usos de la presó vella. Informacions periodístiques deien que s’apostava per portar a l’edifici l’arxiu municipal i comarcal, però fonts del consistori diuen que aquesta opció «no és ferma, només és una proposta». Per la seva banda, la comunitat educativa del Carme Guasch no estaria d’acord amb el tema de l’arxiu.

En una nota, l’Ajuntament diu que reunirà de nou la comissió per continuar treballant en la redacció del projecte de construcció de l’escola i també convocarà els veïns del barri per consensuar amb ells i l’escola els futurs usos de la presó vella, «fent-los compatibles amb l’activitat de la futura escola i del barri».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li