L’Adepaf i el Castelló, un mateix horitzó

0
847

L’acord, avançat, permetria que un parell d’equips de l’Adepaf juguessin i entrenessin a Castelló d’Empúries


Nova sinergia a la vista en el bàsquet altempordanès. El Club Bàsquet Adepaf de Figueres i el Bàsquet Castelló es van reunir la setmana passada per seguir perfilant els detalls d’una possible col·laboració, que tindria efecte a partir d’aquesta temporada 2020/2021. Segons el president de l’Adepaf, Oriol Rabert, l’acord implicaria «que un parell d’equips del club juguessin i entrenessin a Castelló, això serviria també per potenciar el bàsquet per als més petits, i per fer activitats plegats quan el virus ens ho permeti». «L’acord seria semblant al que tenim amb el Club Bàsquet Albera-Peralada, però enfocat per edats diferents», afegeix Rabert.

Qui també es mostra esperançat i optimista amb aquest possible projecte compartit és Josep Roca, president de l’entitat castellonina: «Durant els últims anys no hem tingut els nens i les nenes que voldríem, i és per això que volem comptar amb l’experiència de l’Adepaf per revifar el bàsquet a Castelló. La temporada 2020/2021, doncs, pot ser una gran temporada pels dos clubs, però també pel bàsquet altempordanès, que en sortirà beneficiat».

EL PROJECTE AMB MIFAS. La notícia del més que possible vincle amb el Castelló arriba pocs dies després de fer-se oficial que a partir de la temporada vinent l’Adepaf tindrà un equip en cadira de rodes, una iniciativa compartida amb l’associació Mifas. «La idea és fer un equip de bàsquet en cadira de rodes a Figueres. Mifas ja té dos equips que funcionen a Girona, un competint a Primera Divisió Nacional i l’altre en àmbit català, i a partir d’aquí hem de veure l’encaix: si l’equip de Figueres ha de ser un tercer equip en format escoleta pels que comencen, o que fins i tot alguns d’aquests jugadors d’aquí tinguin accés a jugar als equips de Girona», detalla Rabert. «Si el virus ens ho permet, començarem a entrenar al setembre. I a partir d’aquí, segurament a partir del novembre, esperem fer o bé alguna lligueta catalana o bé alguna trobada puntual amb altres equips», afegeix el president, que recorda que el més important, en aquests moments, és aconseguir «tancar acords amb subvencions d’organismes oficials, empreses privades o patrocinadors. Els costos són més elevats que el de la resta d’equips».

«Aquest projecte, per nosaltres, serveix per tancar el cercle social. A dia d’avui podem dir que tothom qui vulgui jugar a bàsquet a Figueres i rodalies, sigui quina sigui la seva condició, ho podrà fer, i esperem que amb les millors condicions possibles», conclou Rabert.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li