L’actriu Àngels Bassas sorprèn als espectadors de ‘Pàtria’

0
2221

El film va estrenar-se el 9 de juny a més de 50 sales de Catalunya. El seu director, anirà al cinema de Figueres el 17 de juny


Una vintena de persones van assistir a la sessió de la pel·lícula Pàtria dissabte passat, a les 20h, al Cat Cinemes. La sorpresa del públic va ser quan una de les actrius del film i també figuerenca, Àngels Bassas, va entrar amb la seva família a la sala de cinema. També va assistir-hi el seu fill, Martí Bassas, que fa un paper secundari a la pel·lícula de Joan Frank Charannsonet.

L’exregidor de cultura de l’Ajuntament de Figueres i company d’estudis de l’actriu, Alfons Martínez, va ser l’encarregat d’obrir la presentació i va destacar que els projectes que es proposa l’actriu acaben essent una garantia cultural.

L’actiu també va fer una petita presentació abans de la projecció. Bassas va mostrar-se molt agraïda amb el públic i va manifestar que li feia molta il·lusió venir a veure el film “casa”. Un cop acabada la pel·lícula es va generar un petit col·loqui entre el públic i l’actriu figuerenca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li