LaClerch, primer centre de Figueres on fer proves ACTIC

0
950

Es tracta d’un test de nivell que dona una titulaciĂł oficial que acredita les competències TIC davant de qualsevol empresa o administraciĂł


La Fundació Clerch i Nicolau de Figueres s’ha convertit en el primer centre figuerenc que és col·laborador del programa ACTIC de la Generalitat. És a dir, que permet als alumnes alt-empordanesos fer les proves d’Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (un test de nivell que dona una titulació oficial que acredita les competències TIC davant de qualsevol empresa o administració). Fins ara, els interessats a fer algun dels exàmens –que s’han de fer presencialment i de manera individual– s’havien de desplaçar fora de la ciutat.

Els alumnes interessats han de formular la inscripció a través del web https://actic.gencat.cat, on es pot triar lloc, dia i hora per fer l’examen. En el cas de LaClerch, es poden fer els dilluns a les 14 h, els dijous a les 10 h o a les 12.30 h, i el primer dimecres de mes a les 18.30 h. I durant la primera setmana ja s’hi han inscrit vuit persones.

Paral·lelament, la fundació també ha programat dos cursos perquè els interessats es puguin preparar per fer les proves de nivell bàsic i mitjà. S’hi inclouran totes les competències necessàries i es faran en dos grups: un els dilluns al vespre (de 19 a 21 h) i l’altre els divendres al matí (de 9.30 a 11.30 h). Tots dos començaran a mitjans d’octubre i s’allargaran fins a mitjans de juny.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li