L’ACA invertirà més de 5 milions per millorar l’abastament de 15 pobles

0
663

Les actuacions més destacades beneficiaran l’Escala, que tindrà nova potabilitzadora, el Port de la Selva i la Selva de Mar


 

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha resolt l’adjudicació d’una nova línia d’ajuts per millorar l’abastament municipal d’aigua en alta a diversos punts del territori. La inversió total arreu de Catalunya és de 20 milions d’euros, i d’aquests, 5.064.969,04 euros (és a dir, el 25%) s’invertiran a l’Alt Empordà, on es podran executar 21 actuacions que beneficiaran una quinzena de municipis.

A més d’una millora general de les prestacions de qualitat i quantitat de les xarxes locals, aquesta línia d’ajuts també ha contemplat la millora de les infraestructures per fomentar l’ús eficient de l’aigua. I entre els projectes més destacats de l’Alt Empordà (vegeu-los tots al quadre) hi ha la nova potabilitzadora de l’Escala, que rebrà més d’1,9 milions d’euros, i la millora d’abastament al Port de la Selva i la Selva de Mar, que rebrà un milió més. I val a dir que les bases dels ajuts estableixen uns percentatges de subvenció que, en alguns casos, cobriran fins el 90% del total del cost de l’actuació. 

 


  • Pots consultar el quadre informatiu, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li