L’ACA fa el 95% d’accions de manteniment

0
1253

En total estan planificades unes 270 actuacions en diversos cursos fluvials, amb una inversió total prevista propera als 4,1 milions d’euros


 

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha finalitzat el 95% de les actuacions de manteniment i conservació de lleres al nord-est de Catalunya arran dels aiguats registrats durant la passada tardor, concretament durant els mesos d’octubre i novembre.

En total estan planificades unes 270 actuacions en diversos cursos fluvials, amb una inversió total prevista propera als 4,1 milions d’euros.

L’episodi de llevantada que va tenir lloc durant la primera quinzena del mes de novembre és el que va afectar més la comarca de l’Alt Empordà. Va tenir incidència a la conca de la Muga. Pel que fa al Baix Empordà, les perjudicades van ser les conques del Baix Ter i el Daró i algunes rieres. En total, pel segon episodi de llevantada s’han planificat 93 actuacions. Les relatives a infraestructures són 38, i 55 corresponen a la retirada de vegetació que obstaculitzava el pas de l’aigua.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li