La XXX Fira del Brunyol de l’Empordà de Darnius ven i reparteix 100 quilos de brunyols

0
804

El president de l’Associació Societat la Concòrdia, Josep Maria Llosa, valora molt positivament la jornada i remarca que «fa 30 anys que Darnius celebra la Fira del Brunyol, que s’ha convertit en una de les festes del brunyol més antigues de l’Empordà»


Vint-i-cinc parades artesanes van vendre i repartir cent quilos de brunyols i 25 litres de garnatxa en la trentena Fira del Brunyol de l’Emprodà de Darnius. Una celebració que va seguir l’endemà amb una caminada popular on hi van participar 30 persones en una ruta que va passar pel mirador de la Tortuga i el pantà.

El president de l’associació Societat la Concòrdia de Darnius, Josep Maria Llosa, valora molt positivament la jornada i remarca que «fa 30 anys que Darnius celebra la Fira del Brunyol, que s’ha convertit en una de les festes del brunyol més antigues de l’Empordà. A més, ha tornat a estar acompanyada per una audició de sardanes, amb la cobla Ciutat de Girona, i tenim el privilegi de dir que som la primera ballada anual de sardanes de les nostres contrades. Per culminar la diada, vam oferir a tots els assistents un tast de brunyols amb garnatxa de l’Empordà».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li