La Xarxa de Convivència celebra una dècada

0
845

Entre d’altres canvis, Mohamed El Amrani passa el relleu de la presidència a Fàtima Ajanif, després de 10 anys


La Xarxa de Convivència de Roses ha fet coincidir la celebració del seu desè aniversari amb un relleu de la junta. Entre d’altres canvis, Mohamed El Amrani passa el relleu de la presidència a Fàtima Ajanif, després de 10 anys. La nova presidenta és estudiant de Ciències Polítiques, estudiant de màster en Dret Laboral i activista social. Assumeix el nou càrrec dins de l’entitat, amb una junta totalment renovada incorporant joves de diferents de diferents àrees.

Mitjançant un comunicat, la nova junta ha anunciat la voluntat d’iniciar una «nova etapa» amb un nou programa d’activitats i projectes incorporant la seva mirada. Tot i això, volen continuar apostant per «la convivència, la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la lluita contra el racisme i la xenofòbia des dels valors de la neutralitat, l’ànim constructiu i teixint xarxa amb administracions i societat civil».

La Xarxa de Convivència va néixer fa una dècada amb l’objectiu de promoure el diàleg i treballar per a la igualtat d’oportunitats dels col·lectius més vulnerables, incorporant la mirada jove en les seves accions. Ha estat reconeguda a escala nacional amb el premi Fundació Príncep de Girona Categoria Social, l’any 2013, i internacionalment, amb el Global Shapers del Forum Economic Mundial de Davos, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li