La Wäwä i alumnes del Deulofeu crearan un mural

0
1346

El divendres 8 de febrer una trentena d’estudiants de secundària es van desplaçar al centre de primària, on van poder observar el treball que els infants han estat fent amb les seves mestres


 

Amb l’objectiu de treballar la diversitat des de diversos punts de vista, afavorir la socialització de menors i ensenyar-los a treballar amb grups plurals, l’artista figuerenca Alba Falgarona, Wäwä, està participant en un projecte educatiu amb alumnes de l’escola Josep Pallach, i del batxillerat artístic de l’Institut Alexandre Deulofeu. El divendres 8 de febrer una trentena d’estudiants de secundària es van desplaçar al centre de primària, on van poder observar el treball que els infants han estat fent amb les seves mestres. I tots junts, van començar el procés de transformació de les seves idees en material artístic.

El següent pas tindrà com a protagonistes els alumnes de batxillerat i la Wäwä. Consistirà en la planificació de l’obra final. I el projecte, que ha estat impulsat per l’AMPA del Pallach, tindrà el seu punt culminant en la creació d’un mural al pati de l’escola d’infantil i primària. El pintaran entre tots els alumnes del centre, que està immers en un procés de transformació del pati.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li