La vuitena edició del Fastt arrenca amb força

0
748

El darrer espectacle de l’edició d’enguany es representarà el dissabte 17 a Sant Mori: «Les coses excepcionals» és una producció de Pau Roca, Sixto Paz i El Terrat que aborda des de la comèdia tot allò que estem disposats a fer per aquells que estimem


Gran resposta per part del públic en les sis primeres actuacions del festival Fastt, que va arrencar la setmana passada amb l’actuació de Clara Ingold a Siurana. La mallorquina va ocupar la plaça de l’espectacle Oye Polo, cancel·lat a última hora, i va oferir Peajes, un show musical condimentat amb un monòleg, on va barrejar crítica i humor. L’endemà, l’acció es va traslladar a Vilaür, on la LAminimAL va representar el Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Pillipe The Sixth. La nit del dissabte l’espectacle va ser a Vilamacolum amb Fuenteovejuna, breve tratado sobre las ovejas domésticas, on Obskené va oferir una versió moderna d’aquest clàssic.

També s’han representat tres actuacions del Dispositivo Labranza a Palau de Santa Eulàlia, Garrigàs i Sant Mori. Es tracta d’una peça liderada pel Colectivo Lamajara on han col·laborat una quinzena de participants voluntaris durant els dies previs al festival. L’espectacle és una peça intergeneracional que utilitza la figura del camperol i l’artista per identificar les semblances en ambdós àmbits.

MÉS FASTT. Les representacions del Dispositivo Labranza es podran veure als altres tres municipis que participen al festival, el 16 a Siurana (18.30 h); el 17 a Vilaür (12.00 h) i el 18 de juliol a Vilamaculum (12.00 h). Els espectacles de nit es reprenen el 15 de juliol a Palau de Santa Eulàlia, on Los Galindos oferiran MDR (Mort de Riure), un espectacle on tres pallassos s’enfronten a un gir inesperat. There was a Fiesta (At Carnegie Hall) de La copla de Wisconsin i JMC trio presenten una comèdia de Salvador S. Sánchez i Cinta Moreno que es podrà veure el dia 16 a Garrigàs. El darrer espectacle de l’edició d’enguany es representarà el dissabte 17 a Sant Mori: «Les coses excepcionals» és una producció de Pau Roca, Sixto Paz i El Terrat que aborda des de la comèdia tot allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li