La Universitat de Tràcia concedeix la Medalla d’Or al filòleg Eusebi Ayensa

0
785

L’escrit de reconeixement del guardó destaca la vàlua d’Ayensa per les seves «valuoses aportacions científiques en el camp de les lletres neogregues des del món hispànic»


La Facultat de Llengües Clàssiques i Humanitats de la Universitat de Tràcia (Grècia) ha atorgat la Medalla d’Or de la institució al filòleg figuerenc Eusebi Ayensa. L’escrit de reconeixement del guardó destaca la vàlua d’Ayensa per les seves «valuoses aportacions científiques en el camp de les lletres neogregues des del món hispànic». El filòleg ha rebut aquets premi amb «una il·lusió enorme, sobretot perquè ve de Grècia, país que sempre ha estat molt generós amb mi».

Ayensa és un especialista en Grècia. Va ser director de l’Institut Cervantes d’Atenes (del 2007 al 2012) ) i del de Frankfurt (del 2012 al 2013). També és autor de les edicions de la poesia i narrativa de Konstandinos P. Kavafis i Resum de literatura grega i Resum de literatura llatina, de Carles Riba, en una edició que inclou sengles antologies de textos clàssics.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li