La Unió rebrà 120.000 euros per al manteniment i la gestió de Vilatenim

0
1981

Ja és un fet. La Unió Esportiva Figueres assumirà a partir d’ara el manteniment i la gestió de l’Estadi de Vilatenim. Amb aquesta fórmula l’entitat rebrà 120.000 euros del consistori per fer-se càrrec de les despeses que comporta l’ús de les instal·lacions esportives. Es tracta de la concessió a la Unió de l’ús privatiu de l’estadi. La condició, però, és que les instal·lacions es facin servir per a finalitats futbolístiques de la mateixa entitat.
En el darrer ple de Figueres es va aprovar definitivament aquest conveni. Tots els grups hi van donar suport a excepció d’ICV, que hi va votar en contra, i del PP, que es va abstenir en la votació.

IMPAGAMENTS. Després de l’exposició del dictàmen feta pel regidor i també directiu de la Unió, Jordi Masquef, els arguments a favor van quedar eclipsats per les tesis més escèptiques. Tot això va fer aflorar els problemes d’impagaments en els sous dels jugadors del primer equip. El regidor de la CUP, Joan Font,va assegurar: “No som gaire amics de cedir equipaments en exclusiva per a les entitats i ens preocupa que tot això sigui per tapar forats.” Font va afegir: “Els equips de futbol tenen una certa tendència a estirar més el braç que la màniga. Els jugadors del primer equip no cobren des del mes de novembre, perquè s’esperen els diners del conveni. Hi ha treballadors que a la tardor van cobrar diners que els devien de feia dos anys.” El regidor de la CUP es va mostrar preocupat que els diners destinats a la Unió anéssin “per als treballadors que no cobren i no per a manteniment”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li