La Unió escriu un nou capítol

0
880

El president entrant, Narcís Bardalet, es marca com a repte atraure gent més jove al camp i «feminitzar» el club


 

El rumb futur de la Unió Esportiva Figueres focalitzarà part de les seves forces a atraure el jovent i a feminitzar l’entitat. Així ho va detallar dimarts passat el president entrant, Narcís Bardalet, durant la celebració de l’assemblea general ordinària del club, que es va fer a l’auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc.

«Em preocupa que a la tribuna veig molta gent gran, i també s’ha de feminitzar el club. Em comprometo a intentar augmentar el nombre de socis i fer venir nens al camp, hi haurem de posar imaginació. No vinc a la Unió a promocionar res personal. Vull rigorositat econòmica», va dir el nou president davant d’una seixantena de socis. «Em va sorprendre la proposta de ser-ho que em van fer, però em vaig decidir tot recordant que el club m’ha il·lusionat en molts trams de la meva vida. El Figueres està viu. Té bona salut», va afegir Bardalet, qui també va tenir paraules d’agraïment pel president sortint, José Antonio Revilla: «S’ha d’agrair tot el que ha fet pel club».

La trobada de socis, de fet, va servir com a darrer acte públic de Revilla com a president unionista, després d’una etapa de 6 anys com a president i de 5 més com a membre de la Junta Directiva. «De la part esportiva és del que estic més content. El primer equip està estabilitzat i tenim l’estadi plenament adaptat a la normativa gràcies també al conveni amb l’Ajuntament. Marxaré deixant el club en una situació econòmica prou estable. Però també és veritat que no hi ha manera d’enganxar a la ciutat i fer nous socis. Agraeixo el suport dels que tenim, però som pocs per poder competir amb altres clubs que tenen molts més ingressos», va dir Revilla, qui també va expressar unes paraules d’agraïment a la seva família.

ELS COMPTES. D’altra banda, l’assemblea també va servir per donar el vistiplau per majoria als números de l’any passat i també al pressupost de la temporada 2018-2019, que serà de 568.000 € –l’exercici 2017-2018 es tancarà amb un superàvit proper als 16.000 €. En relació amb les quotes de soci, el club ha decidit mantenir els preus d’anteriors campanyes i no patiran cap modificació: llotja, 250 euros; protector, 165; adult, 110; jubilat, 75; senyora, 75 i juvenil (fins als 18 anys), 40.

CALENDARI D’AMISTOSOS. En matèria esportiva, el club ja va avançar el llistat d’amistosos per aquest estiu: els rivals al juliol seran el Palamós (dia 21) i l’Olot (a casa, dia 25), mentre que a l’agost la Unió jugarà amb la Marca de l’Ham (1 d’agost); amb els rivals del Torneig de l’Estany (9); el Bescanó (dia 11, per confirmar) i el Farners o un rival de la Copa Catalunya (12).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li