La teva dieta ideal

0
934

Seguir una dieta és difícil, requereix molta voluntat i paciència perquè moltes vegades els resultats no es veuen immediatament sinó que és un procés lent al principi. El més important és aconseguir aprimar-se fins al pes ideal, sempre controlats per un professional, i després mantenir-se en aquest pes.
Aquest és el punt més conflictiu, ja que la majoria de gent que ha perdut força pes després d’un temps torna a recuperar tot el que havia perdut. Investigadors del CNH (Centre de Nutrició Humana) de Colorado, EUA, van fer un estudi amb persones que havien perdut uns 30 quilos de pes amb una dieta, entre els quals hi havia un grup de persones que s’havia tornat a engreixar i d’altres que mantenien el seu pes. La diferència entre els dos era que les persones que no s’havien tornat a engreixar practicaven una hora d’exercici diari sense necessitat de mantenir una dieta estricta.
Les raons per les quals ens engreixem poden ser diferents: per raons de metabolisme, perquè no mengem gaire però piquem entre hores o perquè mengem més del compte per ansietat o estrès i la sensació de menjar ens alleugereix.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li