La temporada escènica de tardor arriba amb més d’una trentena de propostes

0
1588

Pere Arquillué, Francesc Orella, Vicky Peña, Lluís Soler, Mercè Arànega i Pepa Plana actuaran a El Jardí i La Cate


 

Més d’una trentena de propostes de teatre, música, dansa i infantils formen part de la temporada escènica de tardor de Figueres, que comença a finals de setembre i s’allargarà fins a finals d’any, amb el tradicional tancament d’Els Pastorets. La programació permetrà veure reconeguts actors i actrius del panorama teatral català sobre els escenaris del teatre municipal El Jardí -espectacles excel·lent- i La Cate -espectacles estrella-, com ara Pere Arquillué, Francesc Orella, Lluís Villanueva, Vicky Peña, Lluís Soler, Mercè Arànega o Pepa Plana, i companyies com Les Antonietes o els Farrés Brothers.

Concretament, El Jardí acollirà les funcions d’Art, de Yasmina Reza, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva; Dansa de Mort d’August Strindberg, adaptada i dirigida per Jordi Casanovas, i interpretada per Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras, o La visita de la vella Dama de Friedrich Durrenmatt, dirigida per Jordi Palet i interpretada per la companyia Farrés Brothers amb Vicky Peña.

Per la seva banda, a La Cate s’hi podrà veure els espectacles Mambo, d’Oriol Tarrason, amb Les Antonietes; Les Dones sàvies de Molière, amb Ricard Farré i Enric Cambray; Pensió Edèn, de Pep Vila, interpretada per la companyia Estat particular; o Ens havíem barallat tant!, un diàleg en el temps entre Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany.

A banda del teatre, la programació inclou també altres gèneres com l’òpera, amb el concert Il convito, de l’Òpera Jove; Tempesta Esvaïda, amb text de l’escriptora figuerenca Carme Montoriol i música de Joaquim Serra, o La serva padrona, interpretada per Teatre de les Comèdies.

La música també és present a la programació amb propostes diverses com les de Paulina Dumanaite; Mariona Camats, guanyadora de la Beca Internacional que atorga la Fundació Pau Casals; el cantautor italià Alessio Arena; o el concert commemoratiu dels 200 anys del naixement de Pep Ventura, amb l’orquestra Filharmònica de Catalunya i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

ENTRADES. Aquest proper dijous ja es podran comprar les entrades anticipades a la taquilla del Teatre Municipal El Jardí, de set de la tarda a nou del vespre, i a la pàgina web www.figueresaescena.com a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li