La taquilla del Teatre el Jardí reobrirà el dijous 18 de juny

0
1320

Es faran únicament devolucions de compres realitzades presencialment a la taquilla en efectiu o amb datàfon i, en el cas dels espectacles anul·lats, es retornaran els imports de les entrades a tots els compradors


A partir del 18 de juny la taquilla del Teatre Municipal el Jardí reobrirà cada dijous de 18 a 21 h per fer devolucions d’entrades dels espectacles ajornats o anul·lats amb motiu de la Covid-19. Es faran únicament devolucions de compres realitzades presencialment a la taquilla en efectiu o amb datàfon. En el cas dels espectacles anul·lats, es retornaran els imports de les entrades a tots els compradors. Per als espectacles ajornats, l’entrada comprada inicialment serà vàlida per a la nova data. Les devolucions són únicament per a compres realitzades abans de l’inici de l’estat d’alarma. Cal demanar cita prèvia a través de figueresaescena@figueres.org o al telèfon 972 501 911.

Per a devolucions de compres realitzades per internet, cal enviar un correu electrònic a figueresaescena@figueres.org indicant les dades del comprador i les entrades a retornar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li