La sisena Science Needs You! clou amb 1.600 visitants

0
764

Des de l’organització es fa una valoració molt positiva d’aquestes dades: «consoliden el projecte tant a Figueres com a les Terres de l’Ebre»; i s’apunta al fet que Science Needs You! pot convertir-se en un atractiu turístic de ciència a la ciutat de Figueres»


 

La sisena edició de les jornades de divulgació científica Science Needs You! que promou l’Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) tanca l’any 2021 batent rècords d’assistència i consolidant-se dins l’oferta cultural de les comarques Gironines i les Terres de l’Ebre. Tot i les restriccions de la covid, 1.600 persones, entre estudiants (40%), professors (30%) i adults interessats en la ciència(30%), han gaudit de la jornada central de conferències i altres actes com presentacions de llibres, exposicions, projeccions de documentals i debats. L’edició d’enguany ha tingut com a temàtica central l’exploració de l’espai.

Des de l’organització es fa una valoració molt positiva d’aquestes dades: «consoliden el projecte tant a Figueres com a les Terres de l’Ebre»; i s’apunta al fet que Science Needs You! pot convertir-se en un atractiu turístic de ciència a la ciutat de Figueres».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li