La sisena edició de la Fira Adoptàlia canvia d’ubicació

0
1281

La novetat d’aquesta edició és que la jornada canvia l’ubicació i enguany es farà al recinte firal de Figueres


 

La 6a edició de la Fira Adoptàlia se celebrarà diumenge, 8 d’octubre. La novetat d’aquesta edició és que la jornada solidària i animalista canvia l’ubicació, enguany es farà al recinte firal de Figueres, coincidint amb la Fira VO.

L’ASSOCIACIÓ CANAE. És qui s’encarrega de la mostra, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres. Aquesta mostra està destinada a l’adopció de gossos i enguany comptarà amb 12 expositors procedents d’associacions sense ànim de lucre i empreses privades dedicades als animals i en la seva salvaguarda, i acollirà activitats diverses per a tots els públics. Cada entitat animalista, pot portar un màxim de cinc gossos.

ACTIVITATS DEL DIA. A banda de l’exposició , durant la jornada es faran activitat paral·leles com la cursa de Canicross amateur i caminada, de 5 km de circuit a la vora del riu Manol. demostracions d’agility, frisbee, mostra d’habilitats canines, doma natural amb cavalls, demostracions de gossos d’assistència, de rescat, de detectors d’estupefaents i explosius; gimcana amb gossos, desfilada de gossos en adopció, i d’altres activitats infantils com infables i taller de pintar cares.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li